środa, 10 stycznia 2018

Peklowanie - wstęp


Peklowanie to również dość obszerny temat.
Warto poczytać i poznać podstawy. Peklowanie to nie tylko kolor i charakterystyczny smak ale przede wszystkim bezpieczeństwo. Pamiętajcie, że robimy dla siebie i naszych najbliższych. Nie szukajcie pomocy tylko w grupach FB. Korzystajcie z fachowych źródeł :


Warto to wszystko wiedzieć aby uniknąć późniejszych niespodzianek.



W praktyce wygląda to tak, że mamy różne tabele peklowania mokrego, o różnym stopniu słoności i musimy coś dla siebie dopasować. Mamy tabelę DZIADKA w dwóch wersjach, mniej i bardziej słoną, mamy tabelę SZCZEPANA i rogera. ( są to nicki z forum wedlinydomowe.pl, piszę je więc tak jak funkcjonują na forum).

Po szczegóły na temat tabel i rodzajów peklowania zapraszam do odpowiednich tematów.





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz